BEHEER VAN ZAKELIJKE VAKLITERATUUR

Postma & Cohen

Bekijk hoe onze diensten uw organisatie kunnen helpen

WE BESPAREN

Één maandfactuur

Nadat al uw abonnementen onder het beheer van Postma & Cohen zijn gebracht ontvangt u niet langer van iedere uitgave een separate factuur. U ontvangt iedere periodiek (maand, kwartaal, half jaar of jaar) èèn verzamelfactuur voor al uw vakliteratuur; die van Postma & Cohen. Deze verzamelfactuur bevat een overzichtelijke specificatie, is naar uw wensen in te richten en is beschikbaar als .pdf, .xls of als .xml document.

 

Factuurcontrole

Voordat de kosten van uw abonnement of bestelling aan u doorberekend worden, controleert Postma & Cohen deze voor u. We controleren daarbij zorgvuldig op juistheid van het bedrag, de omschrijvingen op de factuur en correcte levering van het product. Bij geconstateerde fouten nemen wij het crediteringsproces voor u uit handen. Zo weet u zeker dat u alleen betaalt voor datgene waar u op bent geabonneerd of dat wat u heeft besteld.

 

Budgetbewaking

Ons online bestel- en beheersysteem PostmaView biedt u inzicht in de kosten en overeenkomsten van uw vakliteratuur. Op organisatie- / cluster- / afdeling- en teamniveau worden uw budgetten en contracten door ons gemonitord en helpen wij u deze te bewaken. Zo worden naderende budget overschrijdingen proactief gesignaleerd, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen.

 

WE GEVEN INZICHT & OVERZICHT

Postmaview

PostmaView is ons klantenportaal. Het is een webbased oplossing, die in iedere gangbare browser te openen is. Na inloggen met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, komt u direct in uw persoonlijke omgeving terecht. Hier kunt u uw bestellingen plaatsen, uw rapportages opvragen en heeft u 24/7 inzage in uw abonnementen. Vraag meteen een vrijblijvende demonstratie aan.

Management informatie

Wij onderscheiden ons op gebruikersgemak en transparantie. Geen ingewikkelde facturen en rapportages, maar een gebruiksvriendelijke interface, overzichtelijke verrekeningen en concrete prestatie-indicatoren waar u op kunt sturen. Hiermee kan de uitvoering van onze dienstverlening en leveringen gecontroleerd worden en kan sturing worden gegeven aan verbeterprojecten. U kunt alle gegevens en rapporten op ieder gewenst moment raadplegen en exporteren naar Excel.

WE MAKEN HET MAKKELIJKER

Abonnementenbeheer

Wij verzorgen voor u de levering en het beheer van boeken, losbladige en online abonnementen, vakbladen, kranten en databanken. Het beheer wordt verzorgd door een enthousiast team van medewerksters dat al jarenlang aan het bedrijf verbonden is. Binnen Postma & Cohen heerst nog altijd een ouderwetse servicegerichte mentaliteit. Postma & Cohen is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Consolidatie

Uitgevers sturen uw print-abonnementen niet rechtstreeks naar u maar naar ons. Wij registreren de ontvangst, controleren op beschadigingen en ontbrekende uitgaven  en reclameren bij de uitgever waar nodig. Wij voegen een duidelijke pakbon en lezerslijst toe en versturen deze met track-and-trace aan u.

Boekbestellingen

Alle beschikbare boeken kunnen wij voor u bestellen, zowel nationale als internationale titels. Ons beheer systeem PostmaView heeft koppelingen met meerdere ISBN databases met daarin miljoenen beschikbare titels zodat u eenvoudig kunt zoeken en bestellen. Op boeken is de wet op de vaste boekprijs van toepassing, wij hanteren de kortingsmogelijkheden die deze wet mogelijk maakt.

E-books

Ruim 37.000 titels van ruim 300 leveranciers, direct leverbaar via ons beheer systeem PostmaView. Deze titels zijn beschikbaar in de bestandsformaten ePub 2 / ePub 3 en pdf, te lezen op uw tablet, e-reader en smart phone. Dagelijks worden er nieuwe titels uitgebracht, direct voor u beschikbaar in PostmaView. 

ERP koppeling

 Ons bestel- en beheer systeem kan naadloos gekoppeld worden met uw ERP systeem, zoals Exact, SAP, Accountview, Oracle etc. Zo kunt u de functionaliteiten van beide systemen optimaal gebruiken om grip te houden op uw inkoopbeleid en besparingen realiseren op uw factuurverwerking.

Service

Abonnementenbeheer is mensenwerk. Automatisering is ook bij ons van groot belang maar slechts een hulpmiddel om ervoor te zorgen dat onze medewerkers meer tijd hebben om u met optimale service te ondersteunen. Wanneer u met ons belt krijgt u geen callcenter, maar direct uw vaste contactpersoon aan de lijn. Persoonlijk en betrokken!

POSTMA & COHEN

1 AANSPREEKPUNT VOOR AL UW VAKLITERATUUR

NEEM CONTACT OP MET POSTMA & COHEN

Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen per e-mail. U kunt ons rechtstreeks bereiken op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.