Onze missie

Postma en Cohen streeft ernaar haar klanten te ontzorgen op het gebied van abonnementen en boeken door overzicht te creëren en met dit inzicht kosten te besparen.

Onze visie

Het is onze ambitie dat klanten uit alle bedrijfstakken kiezen voor onze dienstverlening waarbij zowel klanten als leveranciers ons zien als betrouwbare partner en expert in ons vakgebied.

Om dit te bereiken volgt Postma & Cohen een strategie die gebaseerd is op de volgende pijlers:

  • Het aanbieden van het online beheersysteem Postma View voor onze klanten dat vooruitloopt op de markt;
  • Het continue investeren in techniek waardoor we kunnen blijven innoveren en meebewegen met de wensen van zowel de klant, als de leverancier als ook de eigen organisatie;
  • Het toevoegen van waarde door focus te hebben op operational excellence; waarbij ‘long life learning’ centraal staat
  • Het doorbreken van de traditionele verstandhouding tussen de uitgever en de intermediair en focus te leggen op partnerschap om nog beter te kunnen voldoen aan de klantbehoefte.

Door bovenstaande pijlers op te nemen in onze DNA en periodiek te toetsen met de werkelijkheid zorgen wij ervoor dat wij de beste blijven in ons vakgebied.

 


NEEM CONTACT OP MET POSTMA & COHEN

Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen per e-mail. U kunt ons rechtstreeks bereiken op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.